Castle of Cruelty (Stronghold) Kegyetlenség vár

Castle of CRUELTY is follower of Darkness. Armies of Sauron are sworn to slaughter the alliance of men, show mercy to to one. Even the grass extinct under their feet.

KEGYETLENSÉG vára a sötétség követője. A Szauron seregei az ellenszegülő szövetséget lemészárolják, senkinek sem kegyelmeznek meg, még a fű is kipusztul a lábuk alatt.

skegyetlen1

skegyetlens2

Facebook: Heroes 3 – Mythology mod

kegyet-1

A goblin kaszárnyában goblinokat és hobgoblinokat toborozhatsz.

kegyet-3

Az ork toronyban orkokat és morgul orkokat toborozhatsz. Ork és morgul ork különleges képessége: Távolsági egység, lőni tud.

kegyet-2

A farkas karámban farkaslovasokat és warg fosztogatókat toborozhatsz. Warg fosztogató különleges képessége: Támadásnál kétszer üt.

kegyet-4

Az uruk-hai erődben uruk-hai orkokat és uruk-hai sámánokat toborozhatsz. Uruk-hai Sámán különleges képessége: A csatában saját egységekre Bloodlust-ot tud varázsolni 3-as Spell Powerrel.

kegyet-5

A vasudvarban bukott mágusokat és őrült mágusokat toborozhatsz. Bukott Mágus és őrült mágus különleges képessége: Távolsági egység és lő és ellenálló az elme varázslatokkal szemben.

kegyet-6

A troll barlangban trollokat és hegyi trollokat toborozhatsz. Troll különleges képessége: Az megtámadott lény védekezése a 40%-al csökken. Hegyi Troll különleges képessége: A megtámadott lény védekezése a 80%-al csökken.

kegyet7

A sárkánygyík sziklánál sárkánygyíkokat és nazgul sárkányokat toborozhatsz. Sárkánygyík különleges képessége: Repülni tud, élőhalott ezért az elme varázslatokra ellenálló. Nazgul Sárkány különleges képessége: Repül, élőhalott elme varázslatokra ellenálló. Harapása 20% eséllyel mérgez. A mérgezés három körig tart, és a mérgezett lény minden kör elején elveszti maximális HP-jének kb. 10%-át. 3 kör múlva a mérgezés elmúlik, de a HP nem áll vissza eredetire.

X

Pin It on Pinterest

X